پاورپوینت مصالح قدیمی و جدیدی در ساختمان سازی

پاورپوینت مصالح قدیمی و جدیدی در ساختمان سازی پاورپوینت مصالح قدیمی و جدیدی در ساختمان سازی

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 69 KB

تعداد صفحات : 14

بازدیدها : 213

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت مصالح قدیمی و جدیدی در ساختمان سازی

پاورپوینت مصالح قدیمی و جدیدی در ساختمان سازی

گزیده ای از مطالب اسلاید ها : 

اغلب این بناها به خصوص عمارت های بزرگ مربوط به اشراف ، دارای طاق های فوق العاده زیبا و منحصر به فرد هستند. این طاق ها با دهانه های عریض ، بدون هیچ اسکلت نگه دارنده یا امثال میلگرد و... بودند و فقط با مصالح مرسوم زمان خود مانند سنگ و خشت و آجر و... ساخته شده اند. برخی از این عمارات ، با توجه به نوع مصالح و تکنولوزی مربوط به 100 الی 150 سال پیش هنوز سالم و دست نخورده باقی مانده اند. این بدین معناست که توجه و دقت در نوع ساخت و انتخاب مصالح هر چند قدیمی و فاقد اطمینان ، ممکن است بهتر از ساخت بی دقت و ذوق با مصالح جدید و مدرن امروزی باشد. 

—مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن تولید بتن‌های سبک با مواد اولیه متفاوت برای هرکدام از اینها را در اولویت قرار داده است، زیرا این مصالح علاوه براینکه باعث افزایش سرعت ساخت و ساز می شوند؛ دوام و عمرمفید ساختمان را افزایش می دهند.

 

—در مجموع کاربرد بتن‌های سبک بسیار مقرون به صرفه تر از مصالح سنتی است و مصرف انرژی را در ساختمان کاهش می دهد، ضمن آنکه در این مصالح ساختمانی مبحث 19 ساختمان به طور کامل اجرا می شود.

—یکی از راه‌حل‌های این مشکل، تعویض شیشه‌های موجود با شیشه‌های نشکن و رزینی (لامینیت) می‌باشد. این شیشه‌ها حتی در صورت شکست، دارای شیشه خرده‌های کوچک و بدون لبه برنده می‌باشند، اما همچنان در صورت سقوط از ارتفاع زیاد و یا در اثر انفجار، خطرناک و حتی کشنده می‌باشند.

هزینه و زمانی که برای تعویض و نصب این شیشه‌ها، مشخصا در ساختمان‌های موجود، صرف می‌شود نیز عاملی است که نمی‌توان از آن صرف‌نظر کرد. به‌علاوه بعضی از موارد استفاده از این شیشه‌ها به لحاظ صرفه اقتصادی محدودیت‌هایی را در بر دارد، مثلا به‌کارگیری این شیشه‌ها در نمای ساختمانی که اصلا مقرون به صرفه نیست.

——-سهولت در حمل و نقل و نصب قطعات پیش ساخته —-کاهش میزان ملات مصرفی تا یک سوم —-کاهش هزینه تاسیسات (عایق عالی) —-قابلیت برش آسان و شکل پذیری (اره ی چوب بر) —- قابلیت انجام هر گونه نازک کاری و پلاستر با چسبندگی بسیار بالا (داشتن خلل و فرج سطحی بالا) —- بهترین انتخاب جهت استفاده در مناطق مرطوب. —این بلوک از جنس بتن سبک ؛ مطابق با استاندارد شماره 7782 (بلوکهای سبک سیمانی) تحقیقات صنعتی ایران است ، و در رده 2 از نظر وزن مخصوص قرار گرفته و دیگر مشخصات قید شده در این استاندارد را دارا می باشد. — —

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید